Stílustanácsadó

249009_641200199240829_798434763_nKozma Rita

Stílustanácsadó

Oktatónk 12 éve végezett stylistként és divatújságíróként, azóta több nyomtatott és online női magazinnál (Glamour, Elle, Nők lapja Café, Pink.hu, Blikk Nők) is dolgozott és jelenleg is dolgozik mint stílustanácsadó és újságíró.

A modellek öltöztetése mellett számtalan hazai hírességgel (Tóth Vera, Tatár Csilla, Keleti Andrea, Schobert Norbi, Gaál Noémi, Peller Mariann, Novodomszky Éva, Wolf Kati…) is sikeresen együtt dolgozott. Az utóbbi pár évben pedig belekóstolhatott, saját bevallása szerint a számára eddig legizgalmasabb feladatba: átlagos, civil nőknek adott, ad öltözködési tanácsokat.

Ezek a hölgyek különböző életkorúak, különböző alkatúak, de egy biztos, nem tökéletes testtel megáldott modellek.

Náluk azon túl, hogy mi áll jól nekik, rendkívül fontosnak találálta, hogy a munkájukhoz, korukhoz, személyiségükhöz illő tanácsokat adjon, amely tökéletesen illeszkedik az életükhöz. Gyakran nem csupán egy-egy fazon vagy szín kiválasztásában nyújt segítséget, hanem felkészíti őket egy állásinterjúra, egy randira, vagy egy vadonatúj ruhatárat állít össze nekik.

Stylist teendői közé tartozik ezen kívül a gardróbfrissítés, amely során a meglévő ruhatárból állít össze csinos és harmonikus szetteket, a közös vásárlás vagy éppen egy teljes átalakítással egybekötött stúdiófotózás.

Érdemes megtekintenetek facebook oldalát is: Kozma Rita Styling

 

Közösségi oldalunk

Kapcsolati adatok

Tanterem
1055 Budapest Nyugati tér 9.
Telefon: +36 70/ 70-10-256
E-mail: info@csmok.hu