Önismereti tréner, Pszichológus

wandapszichológusEzekwe Rita Wanda

Pszichológus, pszichológia szakos oktató

Oktatónk 2004-ben diplomázott pszichológusként és pszichológia szakos tanárként az ELTE-én. Jelenleg egyéni- és pártanácsadással, valamint életpálya tanácsadással foglalkozik az oktatás mellett. Magyarul és angol nyelven is rendel.

Hisz abban, hogy minden ember életében előfordulhatnak olyan nehéz időszakok, amikor akár külső segítségre is szükség lehet. A pszichológus egy baráttal vagy családtaggal ellentétben független álláspontot képvisel, így objektíven képes egy kialakult helyzetet vizsgálni és szakmai tudását felhasználva segíteni. A hozzá forduló klienseknek legfőképpen az egyéni nehézségeik, problémáik megoldásában tud segíteni – például az önbizalommal, önértékeléssel. Munkája során számos fiatal nővel, anyával és karrierépítő vezetővel találkozik, akik többnyire hasonló problémákkal keresik fel. Ezek a hölgyek különböző életkorúak, különböző alkatúak és eltérő élethelyzetben vannak. Keresik a választ arra, hogy hogyan lehetnének kívül – belül igazi nők,  illetve szeretnének szexisebb, magabiztosabb nők lenni. Amellett, hogy a külső megjelenésükön szeretnének alakítani, belső magabiztosságukon és önmagukhoz és a világhoz való viszonyulásukon is hajlandók  változtatni.

Oktatóként hiszi azt, hogy a tréning során játékosan együttműködve nagy egyéni változásokat élhet át egy-egy résztvevő úgy, hogy közben támogató barátokra és segítőkre is szert tesz. Célja az, hogy mindenkit – lehetőség szerint – segítsen saját egyéni céljai elérésében jól alkalmazható technikák megtanításával.

Közösségi oldalunk

Kapcsolati adatok

Tanterem
1055 Budapest Nyugati tér 9.
Telefon: +36 70/ 70-10-256
E-mail: info@csmok.hu