Fotográfus

381239_335214076489340_1645846010_n

Lévay Máté

Fotográfus

Oktatónk több mint 5 éve dolgozik hivatásos fotográfusként, lakóhelyének és környező 12 településének legfiatalabb művészeként tartják nyílván. Eleinte sajtófotósként kezdte pályafutását és Robert De Niro-t is ő fotózhatta Magyarországra érkezésekor.

Később rendezvényfotósként folytatta munkásságát, ahol többek között a Hewlett Packard rendezvényein is készített profi képeket.

Ma már Máté, az ország egyik legaktívabb modellfotósaként dolgozik. Mindemellett olyan közismert személyeknek készít reklámanyagokat, mint Katus Attila; az Irigy Hónaljmirigy; Dj Sterbinszky, továbbá  olyan legendás személynek a kizárólagos hivatalos fotósa, mint az aranylemezes Nagy Feró, akinek CD és DVD borítóin is viszont láthatjuk alkotásait.

Az utóbbi három évben több fotókiállítása is megnyitott, közülük az egyik Budapest belvárosában, az Andrássy úti galériában. Fotózásairól két havilapban is rendszeresen jelennek meg írásai, amelyek oktató jelleggel igyekszenek vágyat ébreszteni a fotózás szerelmeseiben. Ezt a lelkesedést tovább folytatva vállalta az oktatás iskolánkban, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Érdemes megtekintenetek facebook oldalát is: Lévay Máté Fotográfus

Közösségi oldalunk

Kapcsolati adatok

Tanterem
1055 Budapest Nyugati tér 9.
Telefon: +36 70/ 70-10-256
E-mail: info@csmok.hu