Oktatók

Zsófi képKmetty-Horváth Zsófia

Esküvő- és Rendezvényszervező

Oktatónk gyakorlott rendezvényszervező, aki  okleveles esküvőszervezőként  nagy szakmai múlttal rendelkezik.

Szakmai pályafutását rendezvényszervezőként kezdte meg az ActiveZone Kft. szervezőjeként és helyszínreferenseként. Ismeri a rendezvények valamennyi típusát. Otthonosan mozog az ország kedvelt rendezvényhelyszínein. Multinacionális cégek konferenciájának megszervezésében, gálavacsorák lebonyolításában és protokolláris események lebonyolításában is tapasztalat.

Megbízható és kiváló referenciákkal, valamint szolgáltatói körrel rendelkezik.Jelenleg a Curves sport-, szabadidő-, és kulturális szervezője.

Fotó: Toplak Zoltán

Munkája során egyaránt foglalkozik a nők szellemi és fizikai fejlesztésével fiataltól az idősb korosztályig.

Egyik kedvelt szakterülete az Esküvőszervezés, szakdolgozatának témájaként dolgozta fel és kutatta az Esküvőszervezők hagyományőrző és értékteremtő szerepét. Fiatalos dinamizmusa mellett, szakmai sikerei teszik lehetővé oktatási hatékonyságát. Hiteles előadó, aki nemcsak ismeri a szakma krémjét, de el is hozza Neked!

Ha nála tanulsz, mindent megtapasztalhatsz!Izgalmas előadások alatt sajátítod el a szakmát és lehetsz a magad ura a Nagy Napon!

 

10000Csontos Sandra

Karrier tanácsadó

Oktatónk trénerként és tanácsadóként 2008 óta foglalkozik a humánerőforrás gazdálkodás területével. Diplomázását követően több nemzetközi munkaerő-közvetítő cégnél dolgozott toborzás-kiválasztás területén, majd belső szervezeti és külsős tréningek megszervezésével és lebonyolításával foglalkozott. Képzései a hagyományos értelemben vett humánerőforrás és személyiségfejlesztés témakörei mentén szerveződtek, így trénerként kommunikáció, idő-menedzsment és álláskeresési oktatásokat egyaránt tartott. Munkatársunk jelenleg HR tanácsadóként álláskeresési technikák foglalkozást és karrier tanácsadást tart pályakezdőknek, valamint egyéni és csoportos tanácsadás keretében munkanélküliek munkaerő-piacra történő visszaintegrálását segíti.

Szakmai elkötelezettségéből fakadóan tanácsadónk szívesen segít szabadidejében konferenciák, képzések lebonyolításában, valamint önkéntes HR tanácsadóként dolgozik egy külföldön élő magyar fiatalok hazatérését és munkaerő-piaci beilleszkedését segítő kezdeményezésben is.

 

14775_660830257277823_1204780712_nKozma Rita

Stílustanácsadó

Oktatónk 12 éve végezett stylistként és divatújságíróként, azóta több nyomtatott és online női magazinnál (Glamour, Elle, Nők lapja Café, Pink.hu, Blikk Nők) is dolgozott és jelenleg is dolgozik mint stílustanácsadó és újságíró.

A modellek öltöztetése mellett számtalan hazai hírességgel (Tóth Vera, Tatár Csilla, Keleti Andrea, Schobert Norbi, Gaál Noémi, Peller Mariann, Novodomszky Éva, Wolf Kati…) is sikeresen együtt dolgozott. Az utóbbi pár évben pedig belekóstolhatott, saját bevallása szerint a számára eddig legizgalmasabb feladatba: átlagos, civil nőknek adott, ad öltözködési tanácsokat.

Ezek a hölgyek különböző életkorúak, különböző alkatúak, de egy biztos, nem tökéletes testtel megáldott modellek.

Náluk azon túl, hogy mi áll jól nekik, rendkívül fontosnak találálta, hogy a munkájukhoz, korukhoz, személyiségükhöz illő tanácsokat adjon, amely tökéletesen illeszkedik az életükhöz. Gyakran nem csupán egy-egy fazon vagy szín kiválasztásában nyújt segítséget, hanem felkészíti őket egy állásinterjúra, egy randira, vagy egy vadonatúj ruhatárat állít össze nekik.

Stylist teendői közé tartozik ezen kívül a gardróbfrissítés, amely során a meglévő ruhatárból állít össze csinos és harmonikus szetteket, a közös vásárlás vagy éppen egy teljes átalakítással egybekötött stúdiófotózás.

Érdemes megtekintenetek facebook oldalát is: Kozma Rita Styling

 

304417_10151207646374626_731272202_nEzekwe Rita Wanda

Pszichológus, pszichológia szakos oktató

Oktatónk 2004-ben diplomázott pszichológusként és pszichológia szakos tanárként az ELTE-én. Jelenleg egyéni- és pártanácsadással, valamint életpálya tanácsadással foglalkozik az oktatás mellett. Magyarul és angol nyelven is rendel.

Hisz abban, hogy minden ember életében előfordulhatnak olyan nehéz időszakok, amikor akár külső segítségre is szükség lehet. A pszichológus egy baráttal vagy családtaggal ellentétben független álláspontot képvisel, így objektíven képes egy kialakult helyzetet vizsgálni és szakmai tudását felhasználva segíteni. A hozzá forduló klienseknek legfőképpen az egyéni nehézségeik, problémáik megoldásában tud segíteni – például az önbizalommal, önértékeléssel. Munkája során számos fiatal nővel, anyával és karrierépítő vezetővel találkozik, akik többnyire hasonló problémákkal keresik fel. Ezek a hölgyek különböző életkorúak, különböző alkatúak és eltérő élethelyzetben vannak. Keresik a választ arra, hogy hogyan lehetnének kívül – belül igazi nők,  illetve szeretnének szexisebb, magabiztosabb nők lenni. Amellett, hogy a külső megjelenésükön szeretnének alakítani, belső magabiztosságukon és önmagukhoz és a világhoz való viszonyulásukon is hajlandók  változtatni.

Oktatóként hiszi azt, hogy a tréning során játékosan együttműködve nagy egyéni változásokat élhet át egy-egy résztvevő úgy, hogy közben támogató barátokra és segítőkre is szert tesz. Célja az, hogy mindenkit – lehetőség szerint – segítsen saját egyéni céljai elérésében jól alkalmazható technikák megtanításával.

 

Lévay Máté Lévay Máté

Fotográfus

Oktatónk több mint 5 éve dolgozik hivatásos fotográfusként, lakóhelyének és környező 12 településének legfiatalabb művészeként tartják nyílván. Eleinte sajtófotósként kezdte pályafutását és Robert De Niro-t is ő fotózhatta Magyarországra érkezésekor.

Később rendezvényfotósként folytatta munkásságát, ahol többek között a Hewlett Packard rendezvényein is készített profi képeket.

Ma már Máté, az ország egyik legaktívabb modellfotósaként dolgozik. Mindemellett olyan közismert személyeknek készít reklámanyagokat, mint Katus Attila; az Irigy Hónaljmirigy; Dj Sterbinszky, továbbá  olyan legendás személynek a kizárólagos hivatalos fotósa, mint az aranylemezes Nagy Feró, akinek CD és DVD borítóin is viszont láthatjuk alkotásait.

Az utóbbi három évben több fotókiállítása is megnyitott, közülük az egyik Budapest belvárosában, az Andrássy úti galériában. Fotózásairól két havilapban is rendszeresen jelennek meg írásai, amelyek oktató jelleggel igyekszenek vágyat ébreszteni a fotózás szerelmeseiben. Ezt a lelkesedést tovább folytatva vállalta az oktatás iskolánkban, melyre nagyon büszkék vagyunk.

Érdemes megtekintenetek facebook oldalát is: Lévay Máté Fotográfus

 

Borbély eszterBorbély Eszter

Építész – lakberendező

Oktatónk 16 éve végzett lakberendezőként, majd 2005-ben építészmérnöki diplomát is szerzett a BME-n. Jelenleg tervezőmérnökként dolgozik egy mérnökszolgálati cég itthoni képviseleténél, emellett szabadidejében kreatív lakberendezési munkák során hasznosítja sokéves szakmai tapasztalatát.

Kezdetben enteriőrtervezéssel, belsőépítészettel és lakások átalakításával, illetve ezek kapcsán egyedi bútorok tervezésével foglalkozott. Munkái során egyre inkább az építészet került előtérbe, eddigi tevékenységén kívül az új terek és épületek megtervezése, valamint létrehozása kezdte foglalkoztatni. A lakberendezésben szerzett tapasztalatait az építészmérnöki karon tanultakkal egészítette ki. A diploma megszerzését követően építész irodákhoz csatlakozva különböző méretű családi- illetve társasházak tervezésében vett részt, ennek köszönhetően széleskörű ismerettel rendelkezik a hazai aktuális lakáspiaci helyzettel kapcsolatban, valamint bevásárlóközpontok és rendezvénycsarnokok tervein is dolgozott.

Véleménye szerint egy lakókörnyezet attól lesz igazán élhető és harmonikus, ha személyre szabott. Lakóterünk ideális kialakítása elsősorban azon múlik, hogy az elképzeléseinkből a lehető legtöbbet tudjuk megvalósítani úgy, hogy az szakmailag és anyagilag is beleférjen a rendelkezésünkre álló lehetőségekbe.

Oktatónk bízik abban, hogy a tanfolyamon tanultak segítségével minden résztvevő képes lesz megtalálni, vagy kialakítani a saját igényeinek és adottságainak megfelelő igazi otthont.

Medgyesfalvi Eszter

Sminkes-Kozmetikus

2006-ban végzett sminkes, kozmetikusként és szakmája elkötelezett híve lett. Saját bevallása szerint kiskora óta érdekelte a szépségipar és mindig is ezzel szeretett volna foglalkozni.  Sokrétűsége mutatja, hogy nem csak modellek sminkelésével töltötte idejét, hanem gátlásosságát leküzdve saját maga is népszerűvé vált a fotósok körében, és Nánási Pállal is sikerült együtt dolgoznia.

Tapasztalatait mindig is szerette volna megosztani a fiatalabb generációval, ezért  2010-ben a Diamond Art Média csapatát erősítve, Horváth Éva, Dukai Regina és Body Szilvi mellett dolgozhatott és olyan fiataloknak segíthetett, akik a modell pályára szerettek volna lépni.

Folyamatosan bővítette tudását és érdeklődési körét sminkesként, és elkezdett foglalkozni hétköznapi hölgyekkel. A mai rohanó világban nagyon fontosnak tartja, hogy azt az időt amit magunkra tudunk fordítani azt hasznosan tegyük, és legyünk tisztában adottságainkkal. Ezért örült annak, amikor felkértük, hogy adja át az eddigi megszerzett tudását, amellyel más embereket segíthet.  Hiszi azt, hogy kellő önismeret, önbecsülés nélkül az érvényesülés is sokkal nehezebb. Bízik benne, hogy tanfolyam végére mindenki jelentős változáson megy keresztül, nyitottabbá válik, és könnyedén veszi az élet kihívásait.

 

_MG_1341(1)Kovács Mátyás

Személyi edző

Oktatónk 2010-ben végzett az ELTE rekreáció-és egészségszervező szakán, majd elvégezte a személyi edző, atléta edző képzéseket. Trx, Cross tréner, G-flex, valamint Primal Move oktató, ezen kívül FMS szakértő. Személyi edzőként és csoportos óra tartóként dolgozik egy nagy fitnesz teremben Kőbányán. A sporttal 9 évesen ismerkedett meg. Több , mint 12 év versenyzés után váltott a hobbi sportokra, és az atléta karrier vége óta számos maratont futott, valamint teljesített egy Ironman távú triatlont Nagyatádon. Ezeken kívül több extrém fitnesz kihívást is megcsinált, hogy népszerűsítse az egészséges életmódot.
A sport és az egészségközpontú élet mindig is közel állt hozzá, és oktatóként kötelességének tekinti, hogy a megszerzett tudását és tapasztalatait minél több emberhez eljutassa.  Rendszeresen tart kiscsoportos szemináriumokat, szervez sportrendezvényeket.

Közösségi oldalunk

Kapcsolati adatok

Tanterem
1055 Budapest Nyugati tér 9.
Telefon: +36 70/ 70-10-256
E-mail: info@csmok.hu