Impresszum

Oktatásainkkal azok számára is elérhetővé teszünk mesterségeket, akik az élet más területén jeleskednek, de szeretnének többek lenni és a megfelelő tudás birtokában olcsóbban megoldani az élet kihívásait.

A siker egyben önbizalom is. Az általunk kínált lehetőséggel, olyan praktikákat sajátíthatsz el, amivel a világ bármely pontján képes leszel helyt állni vagy megkönnyíteni életed és így kiépíteni a kellő határozottságot és önbizalmat.

Megtaláljuk az adott szakma legfelkészültebb tanárát, aki élménnyé teszi számodra a tanulást és észrevétlenül mélyíti el benned az alapokat.

Igyekszünk olyan képzéseket nyújtani, amik valóban hasznosak, és amire igazán szükséged van ahhoz, hogy magasabb színvonalat képviselj a világban. Oktatási tematikánk és orientáltsága mindig friss és naprakész, hogy sose maradj le semmiről.

Képes vagy rá!

Minden tanulható és elsajátítható. Oktató központunk arra szeretné felhívni figyelmedet, hogy rengeteg költségtől mentheted meg magad, ha egy kis önképzéssel szélesíted tudásod skáláját és a magad kezébe veszed az irányítást.

Esküvő, állás interjú, vagy otthoni dekoráció – Csináld magad, hisz te is képes vagy rá!

Meg tudod csinálni!

Ne add át másnak a kontrollt, azért mert jelenleg még nem tudod, hogyan kezdj bele egy általad nehéznek vélt feladatba. Ha a kellő hátteret megkapod tőlünk, jobb is lehetsz, mint egy szakember, hiszen te tudod a legjobban mire van szükséged.

Több  van benned!

A rejtett kreativitás felszínre hozásával fejlődik test és lélek. Mindenkiben meg van a produktivitás és ez megfelelő oktatással tökéletesíthető.  Mi segítünk felismerni a benned szunnyadó lehetőségeket, hogy ki tudd hozni magadból a rejtett tartalékokat, hiszen több van benned, mint gondolnád.

Közösségi oldalunk

Kapcsolati adatok

Tanterem
1055 Budapest Nyugati tér 9.
Telefon: +36 70/ 70-10-256
E-mail: info@csmok.hu